Vælg farve
Retail Sales Price: Panasonic Online Price: Køb SHOP NOW WHERE TO BUY Buy from Panasonic Where to Buy Out of Stock at Panasonic Online

Velkommen til Panasonic ALL Series

Velkommen til Panasonic ALL Series

Velkommen til Panasonic ALL Series

Dette lydanlæg i høj kvalitet med højttalere, der er nemme at tilslutte, giver dig endelig mulighed for at slippe din musik fri.

Lyt til hvad som helst – hvor og hvornår som helst

Alt for længe har musikken være lænket til ét enkelt stereoanlæg. Du har ikke kunnet tage din musik med dig rundt i hjemmet, og det har betydet, at du ikke har lyttet til den lige så meget, som du gerne ville.
Det er Panasonic ALL Series kommet for at lave om på. ALL Series' kombination af højttalere, hjemmebiografsystemer og komplette stereoanlæg kan alle indgå i et netværk, så al musikken nemt kan deles trådløst og afspilles i enestående kvalitet fra en lang række kilder – lige fra cd'er til internetradiostationer og videodelingstjenester.
Langt om længe kan din musik blive til dit livs soundtrack i stedet for at være bundet til ét rum.

Lyt til hvad som helst – hvor og hvornår som helst

Frigjorte melodier

Eftersom hvert eneste produkt i ALL Series kan indgå i samme netværk, har giver et ALL-produktnetværk dig mulighed for at afspille dine favoritsange og -albummer i hvilket som helst rum i dit hjem.
Du kan sende forskellig musik til forskellige dele af dit ALL-højttalernetværk eller afspille den samme musik i alle værelser, så du opnår en ren feststemning. Og endnu bedre så spiller ALL Series-anlæggets musikdeling til flere rum lige godt, uanset hvilken lydkilde du vil lytte til. Internetradiokanaler, apps til musikstreaming, musiksamlinger på computere, telefoner eller tablets... selv lyd fra dit tv, din cd-samling og dine foretrukne FM-/DAB-radiostationer.

Frigjorte melodier

Super lyd og praktisk anvendelighed i perfekt harmoni

Den praktiske digitale musik er blevet ledsaget af ringe lydkvalitet i så lang tid, at det er naturligt at forestille sig, at sådan er det bare. ALL Series er netop kommet for at vise kategorisk, at sådan er det ikke.
Alle produkter fra ALL Series er hver især designet og på elegant vis fremstillet til at levere en enestående og kraftfuld lyd, der fylder hele rummet, uanset hvor lille eller slank højttaleren er. Hvert ALL Series-produkt er udstyret med det sidste nye inden for digital forstærkning for at forbedre stabiliteten ved høj lydstyrke, og de fleste ALL-produkter kan afspille det højopløselige FLAC-lydfilformat.

Super lyd og praktisk anvendelighed i perfekt harmoni

Enkelhed i sig selv

Mange tror, at det er vanskeligt at installere et netværk af produkter lige som ALL Series – noget, som kun en IT-kyndig person kan gøre. Den gode nyhed er dog, at det ikke kunne være nemmere at installere et trådløst netværk af ALL-enheder.
Hver eneste ALL-enhed kommer automatisk på dit netværk, når du tænder den. Det betyder, at du blot behøver at give dem et navn, så du kan kende forskel på dem. Det er det hele – så er du klar til uforglemmelige musikoplevelser.
I dagligdagens brug af ALL Series-anlægget vil du få meget glæde af Panasonic Music Streaming App på din smartphone eller tablet. Appens enkle struktur og ukomplicerede layout gør det super nemt at vælge, hvilken kilde du vil sende til hvilken ALL-enhed eller gruppe af enheder.

Enkelhed i sig selv

Få glæde af alle de originale funktioner i musikabonnementtjenester

Dit ALL Series-anlæg har adgang til et væld af musiktjenester takket være Panasonic Music Streaming App, f.eks. Qualcomm AllPlay Radio, Spotify, napster, AUPEO! og mange flere.
Og for at gøre din ALL Series-oplevelse så brugervenlig og velkendt som muligt, kan du med Panasonic Music Stream App åbne og bruge de oprindelige appmenuer i de fleste populære musikabonnementtjenester. Denne tilgang sikrer også, at du kan benytte alle funktioner i alle tredjepartsmusikplatforme.

Få glæde af alle de originale funktioner i musikabonnementtjenester